VAN DE KLUNDERT

INTERIEUR EN MEUBELWERKEN

BEL VOOR MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK NAAR 0167 - 500 348

INTERIEURBOUW DOOR VAN DE KLUNDERT INTERIEUR EN MEUBELWERKEN

In mijn werkplaats te Steenbergen wordt elk meubel of interieur van begin tot eind vervaardigd. Dat begint met het uitzoeken van het soort hout. Denk hierbij aan eiken, kersen, noten, essen, mahonie, teak of beuken. Dit ligt geheel aan uw wensen en de gewenste toepassing. Qua materiaalkeuze is eiken het meest veelzijdig, toe te passen in elk interieur van eigentijds modern, nostalgisch tot klassiek. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van hypermoderne machines. De zaagmachine, de frees, de vlakbank, de schaafmachine, de freesmachine en vele andere machines zijn tegenwoordig niet meer weg te denken.

Toch komt er bij de productie van elk type meubel nog veel handwerk aan te pas. En dat is echt vakwerk, want alles moet natuurlijk perfect passen en kloppen. Een kast of keukenla moet vloeiend schuiven, een deur moet exact passen en goed sluiten. Dat ambachtelijk handwerk maakt mede het kwaliteitsverschil tussen de door mij gemaakte meubels en meubels die in massaproductie worden gemaakt.

Indien nodig en gewenst wordt elk meubel tot slot afgewerkt door middel van een laklaag of vernislaag. Alle onderdelen worden zowel machinaal als met de hand geschuurd. Schuren en dan verven, beitsen, lakken of oliën voor een perfecte afwerking en een prachtig eindresultaat. Na de productie van het meubel  zorg ik voor de bezrging en de plaatsing bij u thuis en ik beloof u jarenlang plezier van het nieuw op maat gemaakte meubel.

Interieurbouw