VAN DE KLUNDERT

Interieurbouw Tholen

INTERIEURBOUW THOLEN BEL VOOR EEN AFSPRAAK OF INFO NAAR 0167 - 500 348

Vakbekwame interieurbouw maakt iets moois van uw woning of bedrijf

Wilt u uw interieur inrichten met de mooiste handgemaakte meubels? Neem dan zeker contact op met Van de Klundert Interieur en Meubelwerken. Hij maakt namelijk zowel fraaie losse meubels als ook een compleet interieur. Vele bedrijven in Nederland zijn al voorzien van een interieur dat door zijn vakbekwame handen is gemaakt. Van de Klundert heeft jarenlang in loondienst gewerkt als meubelmaker en daar de fijne kneepjes van het vak mogen leren. Uiteindelijk besloot hij om voor zichzelf te beginnen om op die manier alleen nog maar hele mooie dingen te kunnen maken voor zijn klanten. De klantenkring van Van de Klundert bestaat uit zowel zakelijke als particuliere klanten. 

Een bijzonder interieur voor uw kantoor

Het inrichten van een kantoor kunt u natuurlijk doen met standaard kantoormeubilair dat u bij een groothandel bestelt. Maar als u echt iets bijzonders wilt dan kiest u voor interieurbouw door een vakbekwaam timmerbedrijf. Zij kunnen voor u alles op maat maken. Een mooi bureau voor de directiekamer, een fraaie vergadertafel of een dossierkast die behalve praktisch ingedeeld ook nog zeer fraai vormgegeven is. Maar ook een mooie radiatorombouw of een mooie houten trap kan het interieur van uw bedrijf een fraaie metamorfose geven. Als u een uitgesproken smaak heeft dan bepaalt u natuurlijk zelf de houtsoort waarmee gewerkt wordt. Voor interieurbouw wordt gebruik gemakt van diverse houtsoorten zoals teakhout, mahonie- , beuken- of essenhout. Heeft u zelf uitgesproken ideeën dan kunnen die natuurlijk bij de ontwerpen worden meegenomen. 

Interieurbouw voor uw winkel of horecagelegenheid

Als u een winkel heeft dan wilt u natuurlijk dat uw klanten zich er thuis voelen. De inrichting moet bij voorkeur passen bij de producten die u verkoopt. Een kaaswinkel is wat anders dan een boetiek voor dameskleding en een wijnhandelaar heeft behoefte aan een ander soort inrichting dan een boekwinkel. U kunt voor een fraai ontwerp en uitvoering van interieurbouw terecht bij Van de Klundert. Deze timmerman heeft inmiddels zo veel ervaring dat hij van iedere interieur iets moois kan maken dat helemaal past bij de stijl en smaak van de klant. Of het nu gaat om een hippe winkel of een gezellig bruin café, hij weet er altijd iets moois van te maken. 

Interieurbouw bij u thuis

Een ervaren timmerman als Johan van de Klundert is natuurlijk ook bij uitstek de man voor interieurbouw in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan een mooie keuken of badkamer, voorzien van fraaie houten panelen. Vooral als u van landelijk wonen houdt is hout een erg mooi materiaal om de keuken of badkamer mee ‘aan te kleden’. U kunt zelf bepalen welke houtsoort wordt gebruikt. Het hout kan bewerkt worden om de kleur nog wat aan te passen met een speciale bewerking. Met hout wordt iedere ruimte in uw woning meteen stijlvol en krijgt vaak een wat klassieke uitstraling. Maar ook als u van modern houdt kan hout hier prima bij passen. Het kan prima worden gecombineerd met glas of metaal om mooie strakke meubels te creëren. 

Vraag een scherpe offerte voor stijlvolle interieurbouw door de vakman

Wilt u dat de interieurbouw in uw woning of bedrijfspand door een vakbekwaam timmerman wordt uitgevoerd? Heeft u een bijzondere smaak die niet past bij wat er regulier te koop is? Neem dan contact op met Van de Klundert Interieur en Meubelwerken. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Als u vragen heeft of en snelle kostenindicatie wilt kunt u ook bellen met telefoonnummer 06 – 22 57 08 96. Houdt u er wel rekening mee dat dit nummer uitsluitend van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar is. 

CONTACTGEGEVENS

Liberatorstraat 6e
4651 SC Steenbergen
K.v.K.: 20116971
Telefoon: 0167 - 500 348
Mobiel: 06 - 2257 0896
Email info@jvdklundert.nl
Openingstijden maandag t/m vrijdag 8.00u t/m 16.00u.

Van de Klundert Interieur en Meubelwerken

CONTACTFORMULIER

Voor vragen of een offerte kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of telefonisch via onderstaande nummers.

Interieur

Interieur

Ontwerpen, maken en plaatsen van complete maatwerk interieurs.

Meubels

Meubels

Voor alle soorten op maat gemaakte meubels kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Restauratie

Restauratie

Zijn uw meubels toe zijn aan een opknapbeurt wij kunnen deze restaureren.