INTERIEURBOUW

Een smaakvol interieur is qua sfeer en gebruik van groot belang of het nu gaat om uw woning of uw bedrijf. Van de Klundert Interieur en Meubelwerken zorgt bij interieurbouw dat alles klopt. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Vraag een offerte aan

DE INTERIEURBOUWER VOOR INTERIEURADVIES EN INTERIEURBOUW

U bent op zoek naar een passend interieur. Van de Klundert Interieur en Meubelwerken heeft alles voor u in huis. Ambachtelijk met alle denkbare materialen en moderne machines. Voor elk interieurontwerp, stijl en budget leveren wij passend maatwerk. Van de Klundert Interieur en Meubelwerken is gespecialiseerd in interieurbouw, standbouw, winkel-, horeca- & kantoorinrichting, kasten, keukens, balies, tafels en meer.

Van de Klundert Interieur en Meubelwerken

Uw interieur krijgt precies de uitstraling die u voor ogen heeft. Uw inrichting wordt een verlengstuk van uw identiteit. Een smaakvol interieur is qua sfeer en gebruik van groot belang in uw huis, horecagelegenheden, kantoren, winkels, bedrijfsruimtes en openbare gebouwen. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

In mijn werkplaats te Steenbergen wordt elk meubel of interieur van begin tot eind vervaardigd. Dat begint met het uitzoeken van het soort hout. Denk hierbij aan eiken, kersen, noten, essen, mahonie, teak of beuken. Dit ligt geheel aan uw wensen en de gewenste toepassing. Qua materiaalkeuze is eiken het meest veelzijdig, toe te passen in elk interieur van eigentijds modern, nostalgisch tot klassiek.

Bij de productie wordt gebruik gemaakt van hypermoderne machines. De zaagmachine, de frees, de vlakbank, de schaafmachine, de freesmachine en vele andere machines zijn tegenwoordig niet meer weg te denken.

Toch komt er bij de productie van elk type meubel nog veel handwerk aan te pas. En dat is echt vakwerk, want alles moet natuurlijk perfect passen en kloppen. Een kast of keukenla moet vloeiend schuiven, een deur moet exact passen en goed sluiten. Dat ambachtelijk handwerk maakt mede het kwaliteitsverschil tussen de door mij gemaakte meubels en meubels die in massaproductie worden gemaakt.

Indien nodig en gewenst wordt elk meubel tot slot afgewerkt door middel van een laklaag of vernislaag. Alle onderdelen worden zowel machinaal als met de hand geschuurd. Schuren en dan verven, beitsen, lakken of oliën voor een perfecte afwerking en een prachtig eindresultaat. Na de productie van het meubel  zorg ik voor de bezorging en de plaatsing bij u thuis en ik beloof u jarenlang plezier van het nieuw op maat gemaakte meubel.

Interieurbouw
Werkplaats