VAN DE KLUNDERT

MEUBELMAKER EN INTERIEURBOUWER

BEL VOOR MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK NAAR 0167 - 500 348

INTERIEURONTWERP ZEVENBERGEN

Van de Klundert Interieur en Meubelwerken is dé interieurontwerper in Zevenbergen, Klundert, Fijnaart en Standdaarbuiten en omgeving. U kunt bij ons terecht voor meubilair en stoffering op maat. Zowel particulieren als bedrijven hebben in het verleden hun weg naar Deko Interieurs gevonden. Wij geven u ook graag advies op maat!

KENNISMAKING 

Een samenwerking met Johan onze interieurontwerper in Steenbergen begint altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin kunt u uw wensen kenbaar maken en al uw vragen stellen. Aan de hand van dit gesprek gaan wij uw wensen vertalen naar een ontwerp op maat en een eerlijk advies. Het maken van duidelijke afspraken is hierbij erg belangrijk. Wanneer u 100% tevreden bent over het ontwerp, zullen we overgaan tot realisatie. Ook hier zult u nauw betrokken blijven bij het proces.

Van de Klundert Interieur en Meubelwerken
Liberatorstraat 6e
4651 SC Steenbergen
K.v.K.: 20116971
Telefoon: 0167 - 500 348
Mobiel: 06 - 2257 0896
Email info@jvdklundert.nl

INTERIEURONTWERPER

Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner met ervaring in interieurontwerp in omgeving Zevenbergen, Klundert, Fijnaart en Standdaarbuiten? Wij vertellen u graag alles over ons dienstenpakket. Neem ook eens een kijkje bij de projecten op deze website, om te zien wat wij in het verleden gerealiseerd hebben. Bel met 06 - 2257 0896 voor meer informatie, of stuur een e-mail naar info@jvdklundert.nl Graag tot ziens!

Interieur

Interieur

Ontwerpen, maken en plaatsen van complete maatwerk interieurs.

Meubels

Meubels

Voor alle soorten op maat gemaakte meubels kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Renovatie

Renovatie

Zijn uw meubels toe zijn aan een opknapbeurt wij kunnen deze renoveren.