KAST OP MAAT

Heeft u een kast op maat nodig voor uw woonkamer, werkkamer of slaapkamer? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

EEN KAST OP MAAT LATEN MAKEN DOOR EEN ECHTE VAKMAN

Heeft u een kast nodig voor uw woonkamer, werkkamer of slaapkamer? Dat kan een flinke zoektocht worden. Want de kans is groot dat u nadat u tientallen meubelzaken of websites heeft bezocht nog steeds niet heeft gevonden wat u wilt. Als u heel specifieke wensen heeft kunt u een kast op maat laten maken door Van de Klundert Interieur en Meubelwerken. U kunt uw wensen kenbaar maken ten aanzien van de kast die u zoekt en de timmerman gaat voor u aan de slag om een fraai ontwerp te maken. Als de tekening klaar is kunt u hier uiteraard nog aanpassingen op laten uitvoeren. Zo krijgt u echt een kast op maat die helemaal naar uw wens is.

Een kast op maat heeft veel voordelen. Zo kunt u de afmetingen zo laten aanpassen dat de kast precies past op de plaats die u in gedachten heeft. Van de Klundert is een ervaren timmerbedrijf dat graag met u meedenkt over mogelijke oplossingen voor een specifieke situatie. Uitgangspunt bij het maken van een kast op maat is dat deze functioneel is, de opbergruimte biedt die u nodig heeft en bovendien natuurlijk fraai van vormgeving is. Pas als u als klant helemaal tevreden bent gaan we voor u aan de slag om uw kast op maat te maken.

Een kast op maat kan worden gemaakt van verschillende houtsoorten. Afhankelijk van de inrichting van het vertrek waar de kast straks komt te staan kiest u voor een klassiek of modern ontwerp. Daar hoort ook de keuze voor de houtsoort bij. Gaat u voor eiken, vaak gebruikt voor een klassiek ingericht vertrek, of kiest u voor beuken of kersen, houtsoorten die ook heel goed in een modern interieur passen. Natuurlijk kan Van de Klundert u advies geven bij deze keuze. Behalve kleurverschil is er natuurlijk ook kwaliteitsverschil, de ene houtsoort is nu eenmaal harder en daardoor duurzamer dan de andere.

Als u iets bijzonders wilt voor uw interieur of simpelweg gewoon niet kunt vinden wat u zoekt in reguliere meubelwinkels, dan is er gelukkig een andere optie: Laat een kast op maat maken door een timmerman die zijn vak nog verstaat. Die van ieder meubelstuk iets unieks maakt omdat het allemaal puur handwerk is. Die nog werkt met handgereedschap in plaats van meters te maken met behulp van massaproductie. Als u een kast op maat wilt die echt met liefde is  gemaakt, dan kunt u daarvoor terecht bij Van de Klundert. Deze meubelmaker verstaat zijn vak als geen ander en maakt ieder meubelstuk met liefde en passie. Of u nu op zoek bent naar fraaie ingebouwde boekenkasten, een mooie buffetkast of een royale kledingkast met voldoende ruimte voor uw complete garderobe.

Wat is er nu mooier dan meubels die speciaal voor u zijn gemaakt en die dus helemaal aansluiten bij uw smaak en de stijl van de inrichting van uw woning. Als u ook zo’n fraaie handgemaakte kast op maat in huis wilt of op uw kantoor, neemt u dan gerust contact op met Van de Klundert Interieur en Meubelwerken. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier op de website, u krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Van maandag tot en met vrijdag kunt u ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 06 – 2257 0896 om uw wensen door te spreken of om meer informatie in te winnen over wat Van de Klundert voor u kan maken.