VAN DE KLUNDERT

MEUBELMAKER EN INTERIEURBOUWER

BEL VOOR MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK NAAR 0167 - 500 348

DE MEUBELMAKER EN INTERIEURBOUWER VOOR PARTICULIER EN BEDRIJF

Wij maken alle vormen en stijlen keukens, meubelen en interieurs op maat voor zowel de particulier als bedrijven. Veelal komen wij op lokatie zelf om de situatie te bekijken, wij kunnen dan na het eerste gesprek een ontwerp maken en een offerte, ook kunnen we natuurlijk op onze zaak afspreken. Mogelijk heeft u zelf al een idee of ontwerp, wij denken graag met u mee om zo tot een mooi en tevreden resultaat te komen.

In sommige gevallen voldoen standaardmeubelen niet, omdat u over een huis of bedrijfsruimte met afwijkende afmetingen beschikt of omdat u iets wilt dat niemand anders heeft. In zulke gevallen kan Johan van de Klundert Interieur en Meubelwerken u van dienst zijn.

Dankzij onze ervaring als interieurbouwer beschikken inmiddels heel wat mensen over een originele, praktische en unieke meubelen uit onze meubelmakerij. Ook voor horeca en winkels bouwen wij interieurs op maat. Voor winkels, hotels, restaurants en cafés ontwerpen en plaatsen wij unieke op maat gemaakte interieurs. Met een op maat gemaakte horeca interieur kunt u uw etablissement de uitstraling en sfeer geven die u wenst.

MEUBELMAKER EN INTERIEURBOUWER