VAN DE KLUNDERT

MEUBELMAKER EN INTERIEURBOUWER

BEL VOOR MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK NAAR 0167 - 500 348

WIJ RESTAUREREN GROTE EN KLEINE MEUBELS WEER TOT NIEUW

Van de Klundert Interieur en Meubelwerken is gespecialiseerd in restauratie en reconstructie van beschadigde grote en kleine meubels, lambriseringen en interieurs. Na restauratie zien ze er weer uit als nieuw. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor advies en/of een vrijblijvende offerte. Het is voor mij een kleine moeite om de situatie ter plaatse te beoordelen zodat ik een beter inzicht krijg in de werkzaamheden.

Bij restauratie is het uitgangspunt is dat de originaliteit van het meubel bewaard blijft. Antieke meubelen zijn in de meeste gevallen gebruiksvoorwerpen en zijn daardoor onderhevig aan slijtage en gebruiksschade. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld slijtageplekken, ingesleten ladelopers en scharnieren. Bij stoelen hebben de verbindingen veel te lijden waardoor deze los zitten of afbreken.

Vaak hebben antieke meubelen grote of kleine krimpschade, ontstaan doordat de goed geisoleerde en cv gestookte huizen die een veel lagere luchtvochtigheid hebben. Deze schades zijn bijv. gescheurde kastzijden, deurpanelen en ladebodems. Ook de achterwand is vaak gekrompen waardoor een kast niet meer stabiel is. Door droogte kunnen onderdelen ook kromtrekken.

Van de Klundert Interieur en Meubelwerken
Liberatorstraat 6e
4651 SC Steenbergen
K.v.K.: 20116971
Telefoon: 0167 - 500 348
Mobiel: 06 - 2257 0896
Email info@jvdklundert.nl

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden voor restauratie? Kom dan snel langs in onze werkplaats voor een kennismakingsgesprek. Wij vertellen u graag alles over ons dienstenpakket. Neem ook eens een kijkje bij de projecten op deze website, om te zien wat wij in het verleden gerealiseerd hebben. Bel met 06 - 2257 0896 voor meer informatie, of stuur een e-mail naar info@jvdklundert.nl

Interieur

Interieur

Ontwerpen, maken en plaatsen van complete maatwerk interieurs.

Meubels

Meubels

Voor alle soorten op maat gemaakte meubels kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Renovatie

Renovatie

Zijn uw meubels toe zijn aan een opknapbeurt wij kunnen deze renoveren.