RESTAURATIE VAN MEUBELS

Wilt u een uniek meubelstuk of erfstuk in uw huis laten restaureren. Hecht jij waarde aan die antieke stoel of oude kast uit grootmoeders tijd? Dan ben je bij Van de Klundert Interieur en Meubelwerken aan het juiste adres. Restauratie van antieke meubels door Johan van de Klundert

Vraag een offerte aan

GUN UW OUDE VERSLETEN MEUBELS EEN TWEEDE LEVEN DOOR RESTAURATIE

Antieke meubelen en hun vroegere, vaak dierbare, familieleden roepen herinneringen en emoties op. Emoties die u kunnen doen besluiten een kast, stoel of tafel te laten restaureren. Dat kan natuurlijk niet zonder de liefde en toewijding van een ervaren vakman. Dit is de plek waar jouw geliefde kast of tafel weer in oude glorie hersteld kan worden. Hecht jij waarde aan die antieke stoel of oude kast van jouw oma? En aan het verhaal dat erbij hoort?

Restauratie

Restauratie

Heb je schade aan meubels die je niet kwijt wilt? Ik geef meubels graag een tweede leven door middel van restauratie. Het repareren van spullen leek decennialang niet meer nodig, want: we kopen gewoon nieuwe meubels. Gelukkig is dat tij gekeerd en zijn steeds meer mensen zich bewust van de waarde van hun meubels. Meubels slijten in het gebruik. Soms begint het met een kleine speling in stoelleuning of een stoelpoot. Wacht dan niet tot het verder stuk gaat of breekt. Als je direct handelt is herstel gemakkelijker en dus goedkoper. Neem contact voor een offerte.