ONZE KLANTEN

Johan van de Klundert is trots op zijn afgeleverde werk en zijn tevreden klanten. Zij bepalen uiteindelijk of iets goed en mooi is en of ze tevreden zijn met het geleverde werk.

Maak een afspraak

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER JOHAN VAN DE KLUNDERT

Schrijf een review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je review pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
11 berichten.
Jeroen en Patricia Heikens in Bavel
Van een rommelige en beschadigde was-/cv-ruimte heeft Johan een opgeknapte en prachtige kamer gemaakt met nieuwe vloer en frisse muren. Daarnaast heeft Johan ook nog diverse andere klussen in huis uitstekend uitgevoerd. Op naar de volgende klus met Johan.
Wim en Marjoke
Het fijne van Johan is dat hij meedenkt, oplossingen voorstelt en deze uitstekend uitvoert. Al eerder heeft Johan al een op maat gemaakte kast en radiatoren ombouwen in de woonkamer geplaatst. Nu datzelfde in de gang gedaan en een oud verwaarloosd bureau opgeknapt. Voor ons is Johan een kunstenaar met hout.
Jac en Tiny Bastiaansen
Wij wilden al langer een tuinoverkapping in plaats van een parasol. Johan van de Klundert heeft voor ons op basis van zijn eigen ontwerp onze wens in vervulling doen gaan. Een prachtig bouwwerk waar we nog jarenlang van hopen te genieten. Bedankt. Johan. Groeten Jac en Tiny Bastiaansen
Jurgen van Lith
Hallo Johan, Ik wil graag een recensie achterlaten op jouw website. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe voordeur. Dit is geen standaard voordeur en hij zit er perfect in. Alles gaat met Johan in goed overleg. Een eerlijke en betrouwbare vakman. Johan succes met je onderneming en ik zal je overal aanprijzen. Met vriendelijke groet Jurgen van Lith
Richard en Miranda Rockx
Dankzij het vakwerk van Johan hebben we door het plaatsen van nieuwe fronten, grepen, scharnieren en nieuwe lades weer een nieuwe keuken. We zijn dik tevreden. Voor een volgende klus, weten we je te vinden.
Lenny Sinke en Chris Aarts
Dank je wel voor je prachtige werk op onze zolder. Het is echt mooi geworden en precies wat we graag wilden. Super bedankt voor je/ jullie inzet en de prettige manier waarop jullie werken.
Mark
Luifel laten vervangen voor een nieuwe overkapping met het mooie douglashout. Johan en Jeroen bedankt voor het vakmanschap wat jullie geleverd hebben. Ik weet in ieder geval wie ik de volgende keer moet bellen. Klasse en perfect afgewerkt.
Jac en Tiny Bastiaansen
Wij danken je nog voor de mooie ombouw we zijn er erg blij mee.
Marja
Nogmaals wil ik je bedanken voor jou inzet. Mijn droom is gerealiseerd, mede door het meedenken over het ontwerp. Het is echt geworden wat ik graag wilde. Je bent een vakman, werkt netjes en komt afspraken na. Mijn complimenten en ik ga jou zeker noemen als iemand een vakman zoekt.
Groetjes Tijs en Marjon
Beste Johan, Wij willen je graag bedanken voor de prachtige wasmachine kast en tv meubel. Zo gaaf dat je precies onze wensen mbt de meubels hebt kunnen verwezenlijken. Echt vakmanschap!
Reimke Willemze
Ik ben de gelukkige eigenaar van twee servieskasten en een eettafel van een en hetzelfde merk. Mooie, modern vormgegeven, eikenhouten producten gecombineerd met witte elementen. De ronde vormen van kasten en eettafel vallen op. Johan van de Klundert heeft voor mij bij de eettafel een hoekbank op maat gemaakt in precies dezelfde stijl. Witte speelgoedkisten van Ikea heeft hij perfect geïntegreerd in de ene kant van de bank. De andere kant is om een radiator heen gebouwd, die daardoor direct mooi is weggewerkt. Ik ben erg blij met het resultaat. De bank ziet eruit alsof hij samen met de servieskasten en eettafel is gekocht. De match is fantastisch. Behalve dat Johan mooi maatwerk heeft afgeleverd werkt hij ook snel en is hij erg vriendelijk. Voor maatwerkmeubels is Johan van de Klundert echt een topadres!