TIMMERBEDRIJF JOHAN VAN DE KLUNDERT

Van de Klundert interieur en meubelwerken is de timmerman voor Steenbergen en Roosendaal. Johan van de Klundert is een ervaren vakkundige timmerman.

Maak een afspraak

TIMMERMAN VOOR STEENBERGEN EN ROOSENDAAL

Van de Klundert Interieur en Meubelwerken is een timmerbedrijf dat authentieke meubels en andere objecten levert zoals complete interieurs voor uw keuken, badkamer of ander vertrek in uw woning of bedrijf. Als u maatwerk wilt en echt iets bijzonders dan bent u bij Van de Klundert aan het juiste adres. Hier worden meubels nog met liefde en vakmanschap gemaakt. Johan van de Klundert is jarenlang werkzaam geweest als meubelmaker in het bedrijfsleven, waarna hij besloot om voor zichzelf te beginnen en meubels op maat te gaan maken op bestelling. Een verstandige keuze, want zijn werk is inmiddels in geheel Nederland te vinden.

Als u een meubelstuk op maat wilt laten maken dan is het vaak lastig om een goed timmerbedrijf te vinden. Houtbewerking is vakwerk en steeds minder mensen beheersen dit vak. Bij Van de Klundert wordt er nog grotendeels met handgereedschap gewerkt, alleen voor bepaalde bewerkingen wordt elektrisch gereedschap ter hand genomen. Ieder ontwerp dat de werkplaats verlaat is uniek en op zichzelf staand. U hoeft niet bang te zijn dat u snel een identieke kast, tafel, stoel of radiatorombouw tegenkomt. Van de Klundert werkt met diverse soorten hout zoals eiken, beuken, essen, mahonie en kersen hout. U kunt als u een opdracht geeft zelf aangeven welke houtsoort moet worden gebruikt. Advies over die keuze is natuurlijk voorhanden van de timmerman zelf.

Bent u een liefhebber van houten meubelen? Of wilt u een fraaie keuken met houten panelen die de ruimte zijn eigen sfeer geven? Dan moet u zeker contact opnemen met timmerbedrijf Van de Klundert. Hij zal graag voor u aan de slag gaan. Eerst met het maken van ontwerpen en vervolgens samen met u de juiste houtsoort uitkiezen. Daarna kan er worden gewerkt aan een fraaie panelen voor de keuken of de badkamer, of aan die mooie inbouw boekenkast waar u al zo lang naar op zoek bent maar die u nergens heeft kunnen vinden. Alle objecten worden uiteraard met volledige garantie geleverd en zijn gemaakt van duurzame materialen. U krijgt een meubelstuk of interieur in huis waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Timmerbedrijf

Timmerbedrijf

Timmerbedrijf

Timmerbedrijf

Timmerbedrijf Van de Klundert is er niet alleen voor particulieren. Ook voor zakelijke klanten gaat Johan van de Klundert graag aan de slag. De inrichting van een kantoor of winkel is evengoed zijn passie als het maken van een mooie eettafel. Wilt u uw kantoor of winkel op een bijzondere manier laten inrichten door een man die zijn vak als geen ander verstaat? Vraag dan zeker een offerte aan voor fraaie meubels of panelen voor uw bedrijfspand. Ook hier geldt uiteraard dat u zelf kunt bepalen met welke soort hout er wordt gewerkt. Ontwerpen worden vooraf met u doorgesproken zodat alles precies volgens wens gemaakt kan worden.

Wilt u meubels laten maken of een compleet interieur door een ervaren timmerbedrijf? Bekijk dan het werk van Timmerbedrijf Van de Klundert Interieur en Meubelwerken. Vrijwel alles wat gemaakt kan worden van hout, eventueel in combinatie met kunststof, metaal of glas, kan Johan van de Klundert voor u maken. Hij gebruikt daarbij het liefst handgereedschap zoals hij het vak van timmerman vroeger heeft geleerd. U kunt een offerte aanvragen via het contactformulier op de website, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw wensen door te nemen. Voor al uw vragen kunt u ook contact opnemen met telefoonnummer 06 – 2257 0896, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.