MEUBELMAKER ROOSENDAAL

Van de Klundert interieur en meubelwerken is de meubelmaker voor Roosendaal. Johan van de Klundert is een ervaren vakkundige meubelmaker en interieurbouwer.

Maak een afspraak

MEUBELMAKER ROOSENDAAL VOOR ALLE MAATWERK MEUBELS

LAAT UW MEUBELS MAKEN DOOR EEN ERVAREN EN VAKBEKWAME MEUBELMAKER

Het vak van meubelmaker sterft uit. En dat is heel erg jammer, want de meubelmakers die het ooit leerden houden van hun beroep. Zo ook Johan van de Klundert. Hij is al vele jaren werkzaam als meubelmaker, eerst in loondienst en de afgelopen periode als zelfstandig ondernemer in zijn eigen bedrijf Van de Klundert Interieur en Meubelwerken. Hij maakt de mooiste meubels op bestelling, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. U kunt uw wensen kenbaar maken en een offerte aanvragen. Als u akkoord gaat met de offerte dan gaat hij direct voor u aan de slag.

MOOIE MEUBELS GEHEEL NAAR WENS GEMAAKT DOOR EEN MEUBELMAKER

Als u een bijzondere smaak heeft dan is het soms lastig om net die meubels te vinden die u mooi vindt of die passen in uw interieur. Vaak is het lastig om precies die kast of tafel te vinden die in uw woonkamer, werkkamer of keuken past. Standaard maten zijn niet altijd geschikt voor ieder huis. Daar komt dan nog bij de meubels naar uw zin moeten zijn.

Als die combinatie niet te vinden is in reguliere meubelzaken, dan kunt u een beroep doen op een ervaren meubelmaker om voor u meubels op maat te maken. Dit kan voor één meubelstuk, zoals bijvoorbeeld een fraaie eettafel voor het hele gezin, of een compleet interieur met een zithoek, een eethoek en kasten. Door alles op maat te laten maken haalt u iets unieks in huis waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Interieurbouw

lambrisering

EEN FRAAIE KEUKEN OF BADKAMER MET HOUTEN PANELEN

Wilt u een stijlvolle keuken of badkamer? Dan passen houten panelen daar perfect bij. Een ervaren meubelmaker als Johan van de Klundert is in staat om er iets heel moois van te maken. Een landelijke keuken vraagt natuurlijk om een mooie houten afwerking, als het even kan in combinatie met zo’n gezellige eettafel voor het hele gezin.

Wilt u uw keuken in deze stijl dan kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten zoals mahonie, beuken of essen hout. Datzelfde geldt voor de badkamer. Heeft u zo’n mooie ruime badkamer waar u met plezier komt voor uw persoonlijke verzorging? Van de Klundert kan er als meubelmaker iets heel moois en persoonlijks van maken met bijvoorbeeld een fraai opbergmeubel in combinatie met mooie panelen voor de wanden, uiteraard zodanig bewerkt dat het hout geschikt is voor de natte cel.

INDUSTRIËLE INRICHTING GEMAAKT DOOR DE VAKBEKWAME MEUBELMAKER

Van de Klundert werkt niet alleen voor particulieren. Ook voor de inrichting van uw winkel of kantoor kunt u bij hem terecht. Fraaie houten panelen, een mooie toonbank, hij kan het voor u maken aan de hand van uw eigen aanwijzingen of in samenspraak met de meubelmaker die natuurlijk zelf ook vol ideeën zit zodra hij de desbetreffende ruimte in ogenschouw komt nemen. Hoe dan ook kan Van de Klundert er iets moois en stijlvols van maken.

Vraag een vrijblijvende offerte voor uw opdracht voor de meubelmaker.

Mooie op maat gemaakte meubels zijn  tijdloos en daarom een echte aanwinst voor uw interieur. Kunt u ook niet vinden wat u echt mooi vindt en wilt u het daarom speciaal op maat laten maken? Geef uw opdracht dan aan een echte vakman, een meubelmaker die iedere opdracht met liefde uitvoert en pas tevreden is als de klant dat ook is. Vraag dan een offerte voor uw opdracht bij Van de Klundert Interieur en Meubelwerken. U kunt uw wensen doorgeven via het contactformulier op de website. Heeft u vragen of wilt u uw offerte aanvraag liever persoonlijk bespreken dan kunt u bellen met telefoonnummer 06 – 2257 0896, bereikbaar tijdens kantooruren.