INTERIEURBOUW EN MEUBELMAKER

Johan Van De Klundert heeft jarenlang gewerkt in de interieurbouw en heeft zich inmiddels gespecialiseerd in interieuradvies en interieurbouw.

Maak een afspraak

JOHAN VAN DE KLUNDERT UW INTERIEURBOUWER EN MEUBELMAKER

Dat Johan van de Klundert een vakman is, is duidelijk te zien als men het huis van hem en zijn vrouw in Steenbergen binnenkomt. Alleen al de lange houten eetkamertafel is een lust voor het oog en ook de zelf ingebouwde boekenkasten verraden het vakmanschap van de maker. Van de Klundert heeft jarenlang gewerkt in de interieurbouw. Veel winkels en cafés in de verre omgeving hebben hun inrichting te danken aan zijn vakmanschap. Hij kreeg dan ook zoveel complimenten dat hij heeft besloten om voor zichzelf te beginnen onder de naam Van De Klundert Interieur en Meubelwerken.

Natuurlijk is bij elk bedrijf de klant koning, maar Johan van de Klundert weet duidelijk te maken dat deze kreet bij hem meer dan werkelijkheid is. Bel hem vrijblijvend en hij komt langs om de wensen van de klant door te nemen. Johan volgde de opleiding timmeren op de VMTO in Breda en bouwde zijn kennis en kunde in de loop der jaren uit in de praktijk. Tijdens het gesprek met de toekomstige klant worden alle mogelijkheden besproken om tot een optimaal resultaat te komen. Daarbij is niet alleen alles bespreekbaar, maar ook uitvoerbaar.

Johan Van De Klundert heeft zich gespecialiseert in interieur en meubelwerken. Maar ook het renoveren van antieke en beschadigde meubelen en het uitvoeren van betimmeringen en het zetten van een serre kunnen vakkundig worden gerealiseerd. Evenals het ontwerpen, maken en plaatsen van trappen. Omdat Johan van de Klundert jarenlang interieurs heeft gebouwd, is hij de aangewezen man om met creatieve oplossingen te komen. Nadat afgesproken is wat en hoe iets moet worden uitgevoerd maakt van de Klundert geheel vrijblijvend een offerte waarna er met de klus begonnen kan worden. Uiteraard met volledige garantie.

Wie de resultaten van het werk van van de Klundert ziet weet dat hier een vakman aan het werk is geweest die men nog maar zelden tegenkomt. “Ik krijg dan ook vaak complimeneten van mijn klantenals het werk wordt afgeleverd”, vertelt hij. Dat komt omdat hij niet alleen het timmer- en meubelmakersvak tot in de puntjes beheerst, maar ook omdat hij door een schildersopleiding te hebben gevolgd, ook de verschillende afwerkingstechnieken beheerst om tot een mooi en strak resultaat te komen. Het werk van Johan van de Klundert is de komende tijd in heel Nederland te zien omdat hij het demontabele podium voor de meidengroep O’G3NE heeft gemaakt.