STAPPENPLAN, ZO GAAN WIJ TE WERK

Interieurbouwer en meubelmaker dat zijn we, in hart en nieren, met passie voor ons vak en een schat aan ervaring. Bij ons geen snelle verkooppraatjes, we nemen uw aanvraag, klein of groot, serieus.

Maak een afspraak

WIJ WERKEN VOLGENS EEN GEMAKKELIJK TE VOLGEN STAPPENPLAN

1. KENNISMAKEN EN INVENTARISEREN

Bij ons begint ieder project met een kennismaking. Wij kunnen daarvoor bij jou langskomen. We bespreken je eisen en wensen, die je eventueel vooraf kunt verwerken op papier. Wij denken mee en bieden advies bij praktische keuzes om vervolgens in overleg de uitgangspunten te bepalen.

2. BRAINSTORMEN EN ONTWERPEN

In onze werkplaats gaan wij verder met brainstormen. We vertalen jullie wensen naar een uitgebreid ontwerp. Daarnaast maken wij een offerte, voorzien van prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en tijdsindicatie voor de oplevering.

3. INMETEN EN PRODUCEREN

Is ons voorstel akkoord? Dan maken we direct een afspraak voor het inmeten. Ook kunnen we eventuele wijzigingen in het ontwerp bespreken. Vervolgens gaan we direct in onze werkplaats aan de slag met de productie. Onze werkplaats is volledig ingericht voor meubelmaker en interieurbouw. We houden alles in eigen hand, en dat is prettig voor jou als opdrachtgever. Wat hebben jouw te bieden? Gunstige prijzen, prettige en duidelijke communicatie en verassend goed vakmanschap. De gehele productie vindt plaats in onze werkplaats.

4. MONTEREN EN PLAATSEN

Is de productie afgerond? Dan maken we een afspraak voor het monteren en/of afleveren en plaatsen. Dit kan op ieder gewenst afgesproken moment. Daarnaast stemmen we het moment af op de werkzaamheden van andere vaklieden, zoals een stukadoor, loodgieter of elektricien. Hoeveel tijd het monteren en plaatsen kost is afhankelijk van het ontwerp. Het plaatsen van een keuken kost ons ongeveer 1 a 2 dagen. Met de inrichting van een winkel of kantoorruimte zijn we vaak langer bezig, uiteraard afhankelijk van de grote van het project. Hoe dan ook, we gaan pas weg als jij tevreden bent.

5. SERVICE EN NAZORG

Ook na de montage en plaatsing blijven we graag in contact. We vinden het belangrijk om te weten hoe je onze samenwerking hebt ervaren en of het meubelstuk voldoet aan je eisen en wensen. Bij schade of vragen over onderhoud kun je ook contact met ons opnemen. Kleine herstelwerkzaamheden zijn onderdeel van onze service. Ons doel is dat jij tevreden bent over het eindresultaat, maar dat ook zeker blijft.